5. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ СПОРТА – СПОРТ ЈЕ ЗАКОН!

Пети међународини Сајам спорта под слоганом „Спорт је закон“, у организацији Спортског савеза Србије, а под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Србије, одржава се од 25. до 27. новембра 2016. године у Хали 1 на Београдском сајму.

И ове године посетиоце очекују бројна изненађења, преко 20 терена за активацију, полигон за атлетику и крос фит, трамбулина, ски скакаоница, татами за борилачке спортове, теретана и још много додатних саджаја.

sajam_sporta_2016

Овогодишњи Сајам спорта окупља преко 100 територијалних спортских савеза, 89 националних гранских савеза, најважније спортске високо-школске образовне установе и представнике најзначајнијих спортских институција у земљи. Поред државних спортских савеза и комитета, на Сајму спорта, представиће се и многобројни излагачи спортске опреме, суплемената, исхране, опоравка и рехабилитације спортиста. Свакога дана на програму су семинари, предавања и радионице о најважнијим темама у спорту.

Фонд за младе таленте ће и ове године бити на Сајму спорта, а стипендисте Фонда позивамо да нам се придруже у периоду од 25. до 27. новембра на Београдском сајму.

Партнери

Top