5. MEĐUNARODNI SAJAM SPORTA – SPORT JE ZAKON!

Peti međunarodini Sajam sporta pod sloganom „Sport je zakon“, u organizaciji Sportskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, održava se od 25. do 27. novembra 2016. godine u Hali 1 na Beogradskom sajmu.

I ove godine posetioce očekuju brojna iznenađenja, preko 20 terena za aktivaciju, poligon za atletiku i kros fit, trambulina, ski skakaonica, tatami za borilačke sportove, teretana i još mnogo dodatnih sadžaja.

sajam_sporta_2016

Ovogodišnji Sajam sporta okuplja preko 100 teritorijalnih sportskih saveza, 89 nacionalnih granskih saveza, najvažnije sportske visoko-školske obrazovne ustanove i predstavnike najznačajnijih sportskih institucija u zemlji. Pored državnih sportskih saveza i komiteta, na Sajmu sporta, predstaviće se i mnogobrojni izlagači sportske opreme, suplemenata, ishrane, oporavka i rehabilitacije sportista. Svakoga dana na programu su seminari, predavanja i radionice o najvažnijim temama u sportu.

Fond za mlade talente će i ove godine biti na Sajmu sporta, a stipendiste Fonda pozivamo da nam se pridruže u periodu od 25. do 27. novembra na Beogradskom sajmu.

Partneri

Top