50. СЕДНИЦА ФОНДА ЗА МЛАДЕ ТАЛЕНТЕ

Фонд за младе таленте Републике Србије одржаће, у среду, 9. јула 2014. године 50. седницу, којом ће председавати министар омладине и спорта Вања Удовичић и на којој ће бити усвојена Листа кандидата који испуњавају све услове конкурса и кандидата који не испуњавају један или више услова конкурса и/или имају непотпуну документацију по Конкурсу за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на признатим такмичењима у земљи и иностранству у току календарске 2013. године.

Dositeja-logo-final

Такође, на седници ће бити донета и одлука о расписивању текста Конкурса за стипендирање најбољих студената другог и трећег степена на универзитетима земаља чланица Европске уније и Еворпске асоцијације за слободну трговину (EFTA) и на водећим светским универзитетима за школску 2014/15.годину a чланови Фонда ће разматрати и остала текућа питања у вези са радом и функционисањем Фонда за младе таленте.

Од када је прешао под окриље Министарства омладине и спорта 2008. године, Фонд за младе таленте наградио је или стипендирао више од 12.500 средњошколаца и студената и за те намене издвојио преко три милијарде и три стотине милиона динара.

Партнери

Top