АКЦИЈА АКТУЕЛНИХ СТИПЕНДИСТА – 500 ДИНАРА ЗА НАЈУГРОЖЕНИЈЕ

Фонд за младе таленте, на предлог великог броја стипендиста Фонда по Конкурсу за стипендирање до 800 најбољих студената завршних година основних академских студија и до 400 студената завршних година мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија за школску 2013/14. годину започео је велику хуманитарну акцију донирања 500 динара од мајске рате стипендије по наведеном конкурсу.

slika33

Акција је добровољна и пре свега има хуманитарни карактер а овом приликом позивамо све стипендисте по наведеном конкурсу да покажу хуманост и прикључе се акцији уплатом 500 динара приликом подизања последње – мајске рате стипендије чија се исплата очекује 13. јуна. Учешћем целе генерације стипенидста Фонда по наведеном конкурсу можемо прикупити 600.000,00 динара помоћи најугроженијима. Донације од 500 динара од укупног износа стипендије од 30.000 динара стипендисти могу уплатити на наменски рачун који је Влада Републике Србије отворила за помоћ пострадалима од поплава: 840-3546721-89, сврха уплате: за отклањање ванредних околности – поплаве.

Овим путем позивамо све стипендисте по наведеном конкурсу да нам се придруже и да својим прилогом и уплатом 500 динара на наменски рачун Владе Републике Србије помогну свима којима је помоћ потребна. Министар омладине и спорта Вања Удовичић, запослени у министарству и сви чланови Радне групе Фонда су се такође укључили у хуманитарну акцију и уплатама једне дневнице помогли наше суграђане у најугроженијим подручјима.

Партнери

Top