„BENEFIT CONCERT“ стипендиста Фонда за младе таленте у Холандији за помоћ пострадалима у поплавама

Стипендисти Фонда за младе таленте настављају са својим хуманитарним акцијама широм света и још једном дају пример свим младим људима афирмишући хуманост и активност подршке угроженима у поплавама. 27. јуна 2014. године биће одржана још једна у низу акција у организацији стипендиста Фонда за младе таленте у иностранству са циљем да се прикупе средства за помоћ пострадалима у поплавама.

benefit concert - Groningen

Стипендисти који су на студијама у Холандији, на факултету Prins Claus Consevatorium у Гронингену заједно са својим колегама међу којима су Италијани, Холанђани, Енглези, Уругвајци, Пољаци и као и велики број студената који долазе са азијског и афричког континента одржаће хуманитарни концерт класичне и џез музике, а за ове потребе факултет је одобрио коришћење једне од концертних сала факултета.

Фонд за младе таленте Републике Србије подржава и захваљује својим стипендистима који су на студијама у земљи и иностранству и који активно учествују у помоћи угроженима кроз разне активности и хуманитарне акције. Овом приликом честитамо Лазару Остојићу, Сабрини Влашкалић, Дамиру Влашкалићу и колегама из Холандије на сјајној идеји и хуманитарној активности и желимо пуно успеха у даљем школовању и стручном усавршавању.

Партнери

Top