ФОНД ЗА МЛАДЕ ТАЛЕНТЕ ДОДЕЛИО 1262 НАГРАДЕ УЧЕНИЦИМА СРЕДЊИХ ШКОЛА

Са задовољством обавештавамо да је Фонд за младе таленте на 67. седници којом је председавао Вања Удовичић, министар омладине и спорта и председник Фонда, усвојио Листу добитника награде по Конкурсу за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на признатим такмичењима у земљи и иностранству у току календарске 2015. године.

На конкурс се пријавило 1542 ученика средњих школа, а 1262 кандидата ће добити награду Фонда за успех постигнут на домаћим или међународним такмичењима, док 280 кандидатa није испунио услове конкурса.

На седници је такође донета Одлука о усвајању висини износа новчаних награда по наведеном Конкурсу по којој ће ученици добити награде у износу до 200.000 динара, у зависности од ранга, односно нивоа такмичења.

ОВДЕ можете преузети Листу добитника награда и Обавештење о утврђеним износима награда у односу на ниво/ранг такмичења и освојено место по наведеном Конкурсу.

Од када је Фонд за младе таленте у надлежности Министарства омладине и спорта награђено је више од 8000 ученика средњих школа који су своје резултате постигли на домаћим и међународним такмичењима.

Свим добитницима награде Фонда за младе таленте честитамо и желимо успех у даљем школовању и академском усавршавању.

Партнери

Top