КОНКУРС ФОНДА ЗА НАГРАЂИВАЊЕ УЧЕНИКА СРЕДЊИХ ШКОЛА – РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА 10. МАЈ 2017. ГОДИНЕ

Министарство омладине и спорта – Фонд за младе таленте подсећа да је актуелни Конкурс за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на признатим такмичењима у земљи и иностранству у току календарске 2016. године отворен до 10. маја 2017. године

Министар омладине и спорта и председник Фонда за младе таленте, Вања Удовичић још једном позива све заинтересоване ученике средњих школа да поднесу пријаву  за добијање награде које су у висини од 20.000 до 200.000 динара по ученику.

Све информације у вези са условима наведеног конкурса и документацијом коју треба доставити можете добити на интернет презентацији Фонда за младе таленте Републике Србије - http://www.fondzamladetalente.rs/raspisan-konkurs-fonda-za-ucenike-sre/ и на интернет презентацији Министарства омладине и спорта - http://mos.gov.rs/vest/raspisan-konkurs-fonda-za-ucenike-srednjih-skola-za-postignute-uspehe-na-takmicenjima-u-zemlji-i-inostranstvu-u-toku-2016-godine.

Од 2008. године па до данас Фонд је на основу Конкурса за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на признатим такмичењима у земљи и иностранству наградио више од 6870 ученика средњих школа.

Партнери

Top