МИНИСТАР УДОВИЧИЋ ДОДЕЉУЈЕ ПЛАКЕТЕ ДОСИТЕЈА НАЈБОЉИМ УЧЕНИЦИМА

Фонд за младе таленте са задовољством обавештава све награђене ученике средњих школа да ће се свечаност поводом доделе плакета ДОСИТЕЈА Фонда за младе таленте Републике Србије добитницима награде по Конкурсу за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на признатим такмичењима у земљи и иностранству у току календарске 2012. године одржати у петак, 6. децембра 2013. године са почетком у 13 часова у Палати Србија, свечана сала Југославија.

 На свечаности ће министар омладине и спорта и председник Фонда Вања Удовичић уручити плакете најбољим ученицима а дружење са добитницима награда биће настављено на свечаном коктелу.

Свечаности поводом додела плакета Доситеја најбољим ученицима средњих школа присуствоваће и чланови Фонда за младе таленте Републике Србије, представници Владе Републике Србије, чланови Стручне комисије Фонда, награђени ученици средњих школа, њихови родитељи, професори, директори школа и представницима медија.

Награду Фонда за младе таленте за постигнуте резултате на домаћим и међународним такмичењима током 2012. године добило је 1076 ученика а износи награда су од 20.000 динара до 200.000 динара по ученику. Фонд је од 2008. године до данас наградио више од 4500 ученика средњих школа за постигнуте успехе на такмичењима у земљи и иностранству и за те намене је утрошено више од 200 милиона динара.

Још једном честитамо свим ДОСИТЕЈАМА!

Партнери

Top