НАЈАВА ПУТУЈУЋЕГ СТУДЕНТСКОГ САЈМА У НОВОМ САДУ И БЕОГРАДУ

Под покровитељством агенције Campus France, Француски институти из Србије, Бугарске, Албаније, Грчке и Босне и Херцеговине организују осми „Путујући студентски сајам“. Том приликом студенти ће имати  могућност да од представника француских универзитета и најпрестижнијих школа, Фонда за младе таленте, Франкофоне универзитетске агенције и програма Фондације Темпус и Ерасмус + добију информације о могућностима студирања у Француској као и начинима стипендирања мобилности младих.

„Путујући студентски сајам“ 2017. одржаће се у Ректорату Универзитета у  Новом Саду, у среду 1. новембра 2017. године од 10:00 до 16:30 часова (адреса др Зорана Ђинђића 1) и у Француском институту у Србији у Београду, у четвртак 2. новембра 2017. године, од 10:00 до 16:00 часова (адреса Змај Јовина 11).

Студенти ће моћи да присуствују презентацијама различитих програма стипендија и да разговарају са представницима француских универзитета и престижних „високих школа“, као и организацијама и институтацијама које додељују стипендије и друге видове финансијске подршке.

И ове године Фонд за младе таленте ће на Путујућем сајму у Новом Саду и Београду представити конкурсе који су намењени студентима у земљи и иностранству те стога позивамо све заинтересоване студенте да посете наш штанд и присуствују презентацији Фонда за младе таленте.

Партнери

Top