NAJAVA PUTUJUĆEG STUDENTSKOG SAJMA U NOVOM SADU I BEOGRADU

Pod pokroviteljstvom agencije Campus France, Francuski instituti iz Srbije, Bugarske, Albanije, Grčke i Bosne i Hercegovine organizuju osmi „Putujući studentski sajam“. Tom prilikom studenti će imati  mogućnost da od predstavnika francuskih univerziteta i najprestižnijih škola, Fonda za mlade talente, Frankofone univerzitetske agencije i programa Fondacije Tempus i Erasmus + dobiju informacije o mogućnostima studiranja u Francuskoj kao i načinima stipendiranja mobilnosti mladih.

„Putujući studentski sajam“ 2017. održaće se u Rektoratu Univerziteta u  Novom Sadu, u sredu 1. novembra 2017. godine od 10:00 do 16:30 časova (adresa dr Zorana Đinđića 1) i u Francuskom institutu u Srbiji u Beogradu, u četvrtak 2. novembra 2017. godine, od 10:00 do 16:00 časova (adresa Zmaj Jovina 11).

Studenti će moći da prisustvuju prezentacijama različitih programa stipendija i da razgovaraju sa predstavnicima francuskih univerziteta i prestižnih „visokih škola“, kao i organizacijama i institutacijama koje dodeljuju stipendije i druge vidove finansijske podrške.

I ove godine Fond za mlade talente će na Putujućem sajmu u Novom Sadu i Beogradu predstaviti konkurse koji su namenjeni studentima u zemlji i inostranstvu te stoga pozivamo sve zainteresovane studente da posete naš štand i prisustvuju prezentaciji Fonda za mlade talente.

Partneri

Top