Почетак исплате стипендије за најбоље студенте у Републици Србији

Министарство омладине и спорта обавештава стипендисте Фонда за младе таленте Републике Србије по Конкурсу за стипендирање до 950 најбољих студената завршних година основних академских студија и до 410 студената завршних година мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија за школску 2018/19. годину да је почетак исплате рате стипендије за октобар за све добитнике стипендије у износу од 30.000,00 динара по студенту предвиђен за 27. мај 2019. године.

Обавештавамо стипендисте по наведеном конкурсу да је исплата рате стипендије за новембар у износу од 30.000,00 динара по студенту предвиђена за 28. мај 2019. године.

Министарство омладине и спорта ће до краја недеље саопштити планиране термине за исплату рате стипендије за децембар, јануар, фебруар, март и април у циљу благовремене информисаности стипендиста о динамици исплате стипендија.

Фонд за младе таленте жели свим овогодишњим стипендистима пуно успеха у даљем школовању и усавршавању, као и да на најбољи могући начин искористе стипендију Фонда.

Партнери

Top