POTPISIVANjE UGOVORA O STIPENDIRANjU U PONEDELjAK, 18. DECEMBRA

Obaveštavamo dobitnike stipendije po Konkursu za stipendiranje najboljih studenata drugog i trećeg stepena na univerzitetima zemalja članica Evropske unije i Evropske asocijacije za slobodnu trgovinu (EFTA) i na vodećim svetskim univerzitetima za školsku 2017/18. godinu da je Radna grupa Fonda na mejl adrese navedene u prijavama dobitnika stipendija uputila informaciju o terminima za potpisivanje ugovora, važnim pitanjima za zaključenje ugovora i primer ugovora o stipendiranju.

Potpisivanje ugovora o stipendiranju obaviće se u Palati Srbija, Bulevar Mihajla Pupina 2, istočno krilo, 2 sprat, sala 233, u ponedeljak 18. decembra 2017. godine u sledećim terminima:

  • - studenti sa početnim slovom prezimena A, B, V, Dž i U od 9 do 10 časova;
  • - studenti sa početnim slovom prezimena G, D, Đ, E, Ž, Z, I, C i Ć od 10 do 11 časova;
  • - studenti sa početnim slovom prezimena J, K, L, Lj, H i Č od 11 do 12 časova;
  • - studenti sa početnim slovom prezimena M, N i F od 12:00 do 13:00 časova;
  • - studenti sa početnim slovom prezimena Nj, O, P i R od 13:00 do 14:00 časova;
  • - studenti sa početnim slovom prezimena S, T i Š od 14:00 do 15:00 časova.

Radna grupa Fonda za mlade talente podseća dobitnike stipendije da prilikom potpisivanja ugovora o stipendiranju obavezno sa sobom ponesu važeća lična dokumenta radi identifikacije (lična karta ili pasoš) i kopiju kartice ličnog dinarskog tekućeg računa radi provere podataka u ugovoru.

Dobitnici stipendije ne treba da popunjavaju ugovor i šalju elektronskim putem Radnoj grupi Fonda ili da štampan nose sa sobom na potpisivanje, s obzirom da će ugovori biti pripremljeni od strane Fonda za mlade talente za potpisivanje u navedenom terminu.

Za potpisivanje ugovora obavezno je lično prisustvo dobitnika stipendije. U izuzetnim i opravdanim slučajevima (bolest stipendiste ili opravadano odsustvo) potpisivanje ugovora može obaviti osoba koja ima overeno ovlašćenje za potpisivanje ugovora o stipendiranju a više u vezi sa navedenim je sadržano u mejlu koji je dostavljen svim dobitnicima stipendije.

Obaveštavamo još jednom dobitnike stipendije da je potpisivanje ugovora predviđeno isključivo u navedenom terminu kako bi se u što kraćem roku pripremili nalozi za isplatu stipendija za sve dobitnike.

Podsećamo dobitnike stipendije ili ovlašćena lica  da je prilikom dolaska na potpisivanje ugovora o stipendiranju u Palatu Srbija neophodno da budu adekvatno obučeni radi nesmetanog ulaska u zgradu (nedozvoljen ulazak u trenerci i sportskoj opremi).

            Još jednom vam svima čestitamo na stipendiji Dositeja!

Partneri

Top