ПОЗИВ СТИПЕНДИСТИМА ФОНДА ЗА УЧЕШЋЕ У ХУМАНИТАРНОЈ АКЦИЈИ У КРУПЊУ У ПЕТАК, 30. МАЈА

Обавештавамо све стипендисте Фонда за младе таленте Републике Србије да Министарство омладине и спорта организује акцију помоћи угроженом становништву у Крупњу у петак, 30. маја 2014. године. У овој акцији ће, поред стипендиста Фонда, учествовати министар омладине и спорта и представници Канцеларија за младе и удружења и организација младих. Организовани полазак аутобуса за Крупањ предвиђен је у петак, у 8 часова ујутро испред Палате Србија, Булевар Михајла Пупина 2, Нови Београд.

SANACIJA TERENA POSLE POPLAVA

Позивамо све заинтересоване стипендисте Фонда да се пријаве на е-маил адресу ana.mandic@mos.gov.rs најкасније до четвртка, 29. маја до 15.30 часова. Свим стипендистима који се одазову акцији Министарства омладине и спорта обезбеђени су превоз,  храна и пиће током боравка у Крупњу као и заштитна опрема за активности.

Унапред се захваљујемо свим стипендистима који ће узети учешће у овој акцији чиме ће дати изузетан допринос и показати млађим генерацијама како се на најбољи начин афирмишу хуманост, људскост као и подршка онима којима је помоћ потребна.

Партнери

Top