ПОЗИВ СТИПЕНДИСТИМА НА 6. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ СПОРТА – СРБИЈА, ЗЕМЉА СПОРТА

Шести међународини Сајам спорта под слоганом „Србија, земља спорта“, у организацији Спортског савеза Србије, а под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Србије, одржава се од 24. до 26. новембра 2017. године у Хали 1 на Београдском сајму.

Позивамо стипендисте Фонда на свечано отварање сајма спорта и свечани дефиле учесника који ће се одржати у петак, 24. нјовембра у 12 часова у Хали 1 Београдског сајма.

И ове године стипендисте Фонда на Сајму очекује преко 20 терена за спортске активности, полигон за атлетику и крос фит, трамбулина, ски скакаоница, татами за борилачке спортове, теретана и још много додатних саджаја.

Овогодишњи Сајам спорта окупља преко 100 територијалних спортских савеза, 89 националних гранских савеза, најважније спортске високо-школске образовне установе и представнике најзначајнијих спортских институција у земљи. Поред државних спортских савеза и комитета, на Сајму спорта, представиће се и многобројни излагачи спортске опреме, суплемената, исхране, опоравка и рехабилитације спортиста. Свакога дана на програму су семинари, предавања и радионице о најважнијим темама у спорту.

Пријаве за учешће на свечаном отварању и дефилеу (име и презиме и контакт телефон) слати на мејл zorica.matkovic@mos.gov.rs

За стипендисте који буду учествовали у церемонији отварања Сајма обезбеђени су поклони од стране Фонда за младе таленте.

Партнери

Top