POZIV STIPENDISTIMA NA 6. MEĐUNARODNI SAJAM SPORTA – SRBIJA, ZEMLjA SPORTA

Šesti međunarodini Sajam sporta pod sloganom „Srbija, zemlja sporta“, u organizaciji Sportskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, održava se od 24. do 26. novembra 2017. godine u Hali 1 na Beogradskom sajmu.

Pozivamo stipendiste Fonda na svečano otvaranje sajma sporta i svečani defile učesnika koji će se održati u petak, 24. njovembra u 12 časova u Hali 1 Beogradskog sajma.

I ove godine stipendiste Fonda na Sajmu očekuje preko 20 terena za sportske aktivnosti, poligon za atletiku i kros fit, trambulina, ski skakaonica, tatami za borilačke sportove, teretana i još mnogo dodatnih sadžaja.

Ovogodišnji Sajam sporta okuplja preko 100 teritorijalnih sportskih saveza, 89 nacionalnih granskih saveza, najvažnije sportske visoko-školske obrazovne ustanove i predstavnike najznačajnijih sportskih institucija u zemlji. Pored državnih sportskih saveza i komiteta, na Sajmu sporta, predstaviće se i mnogobrojni izlagači sportske opreme, suplemenata, ishrane, oporavka i rehabilitacije sportista. Svakoga dana na programu su seminari, predavanja i radionice o najvažnijim temama u sportu.

Prijave za učešće na svečanom otvaranju i defileu (ime i prezime i kontakt telefon) slati na mejl zorica.matkovic@mos.gov.rs

Za stipendiste koji budu učestvovali u ceremoniji otvaranja Sajma obezbeđeni su pokloni od strane Fonda za mlade talente.

Partneri

Top