ПОЗИВ ЗА АНГАЖОВАЊЕ СТИПЕНДИСТА ФОНДА У КОМПАНИЈИ MDPI НА ПОЗИЦИЈИ ПОМОЋНИКА УРЕДНИКА

Обавештавамо стипендисте Фонда да је компанија MDPI, чланица Научно-технолошког парка Београд, са седиштем у Базелу (Швајцарска)  објавила конкурс за место помоћника уредника.

Кандидат за наведену позицију треба да поседује диплому основних студија или више из неке од следећих области: хемија, инжењерство, физика, екологија, математика, друштвене науке; напредна знања о MSoffice апликацијама (Word, Excel, Power Point); висок ниво знања енглеског језика, писаног и комуникацијског; могућност истовременог извршавања више задатка, пажња на детаље; а пожељно је искуство са научним публиковањем.

Изабрани кандидат би као уреднички приправник радио у једној од канцеларија MDPI у Кини у трајању од 3 месеца где би био у сарадњи са њиховим уредницима како би научио да правилно процесуира документе од подношења до публикације. Када кандидат успешно заврши приправнички стаж, биће постављен за помоћника уредника и наставиће свој рад у канцеларији MDPI у Београду.

Изабрани кандидат ће вршити уређивачки рад за часописе у свом домену експертизе, укључујући организовање процеса прегледа за рукописе, надгледање уредничких одлука и руковање комуникацијом између страна укључених у поступак објављивања.

Сви заинтересовани кандидати – стипендисти Фонда за младе таленте, треба да пошаљу мотивационо писмо и CV најкасније до уторка, 08. августа 2017. године на е-маил: milos.radosavljevic@mos.gov.rs .

Компанија MDPI је компанија која већ 20 година послује у области дигиталног издаваштва и издаје више од 160 научних, open access, електронских и других часописа. Компанија има своје развојне центре у Америци, Шпанији, Србији и Кини нуди идеалне могућности за усавршавање и развој у међународном окружењу. Више информација о компанији: http://www.mdpi.com/about

Партнери

Top