Презентације стипендија Фонда за младе таленте и Темпус канцеларије у Србији на факултетима у Републици Србији

Фонд за младе таленте Републике Србије у сарадњи са Темпус канцеларијом у Србији одржаће током новембра месеца серију промоција својих стипендија на факултетима широм Србије.

Студенти који буду посетили презентацију имаће прилику да се ближе упознају са активностима и конкрусима које расписује Фонд за младе таленте, постигнутим резултатима, оствареним сарадњама и могућностима које оне пружају стипендистима Фонда. Такође, том приликом моћи ће да присуствоју информативно – промотивном скупу на коме ће Еразмус Мундус представити своја два програма Ерасмус Мундус акција 1 који се тиче студената који уписују студије другог и трећег степена, и Ерасмус Мундус акција 2 који пружа могућност размене студентима у некој од земаља Европске уније.

Датуми одржавања заједничких презентација стипендија Фонда и Темпус канцеларије у Србији:

  1. Универзитет у Београду - Електротехнички факултет – четвртак, 7. новембар, од 13 часова у сали 56 (Булевар краља Александра 73);
  2. Универзитет у Београду – Факултет организационих наука – 12. новембар од 12 до 14 часова;
  3. Универзитет у Новом Саду – петак, 15. новембар од 12 часова;
  4. Универзитет у Београд -Географски факултет – 18. новембар од 12 до 14 часова;
  5. Универзитет у Крагујевцу – уторак, 19. новембар од 12 часова.

Фонд за младе таленте Републике Србије и Темпус канцеларија у Србији заједничким презентацијама настављају вишегодишњу успешну сарадњу промовисања програма и конкурса стипендирања младих за студије у земљи и иностранству.

Партнери

Top