СТИПЕНДИСТИ ФОНДА ДЕО ТИМА НАФТНЕ ИНДУСТРИЈЕ СРБИЈЕ

У оквиру програма НИС ШАНСА 2013 који је за циљ има пружање шансе за рад, учење, стицање знања и првих професионалних искустава, а који је расписала компанија НИС Гаспром Њефт током 2013. године, са задовољством вас обавештавамо да ће се у успешном тиму ове компаније налазити и стипендисти Фонда за младе таленте.

Након селекције компаније НИС Гаспром Њефта, од 13. јануара 2014. године  прилику да започну свој ангажман у овој компанији добиће стипендисти Фонда за младе таленте Ана Ујчић и Дијана Бакајац са Факултета организационих наука, Томислав Коларић са Факултета техничких наука, Љиљана Радоњић са Економског факултета и Милија Стојановић са Рударско - геолошког факултета.

Фонд  за младе таленте честита својим стипендистима!

Протокол о сарадњи између компаније НИС Гаспром Њефт  и Фонда за младе таленте Републике Србије, који се налази под окриљем Министарства омладине и спорта, реализује се у виду одржавања стручних радионица у просторијама ове компаније, програма пракси и запослења за ученике средњих школа и студенте које стипендира и награђује Фонда за младе таленте. Награђени ученици средњих школа имају могућност и да се пријаве за учешће на кампусима које компанија НИС организује.

Партнери

Top