СТИПЕНДИСТИ ФОНДА ЗА МЛАДЕ ТАЛЕНТЕ НА САЈМУ СПОРТА

Шести међународни Сајам спорта под слоганом „Србија, земља спорта“ реализован је у организацији Спортског савеза Србије, а под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Србије од 24. до 26. новембра у Хали 1 Београдског сајма.

Током трајања сајма надмашен је и прошлогодишњи рекорд од 60 хиљада посетилаца, а посетиоци и стипендисти Фонда су могли да користе преко 20 терена за спортске активности, полигон за атлетику и крос фит, трамбулину, татами за борилачке спортове, теретану и још много додатних саджаја.

Овогодишњи Сајам спорта је окупио преко 100 територијалних спортских савеза, 89 националних гранских савеза, најважније спортске високо-школске образовне установе и представнике најзначајнијих спортских институција у земљи. Поред државних спортских савеза и комитета, на Сајму спорта су се представили и многобројни излагачи спортске опреме, суплемената, исхране, опоравка и рехабилитације спортиста.

Посебно смо поносни да је више од 70 стипендиста Фонда за младе таленте учествовало у дефилеу на свечаном отварању Сајма спорта заједно са репрезентативцима и представницима спортских савеза и организација и да је штанд Фонда био изузетно посећен. Захваљујемо се свим стипендистима Фонда који су присуствовали свечаном отварању сајма и надамо се да ћемо се поново дружити следеће године у још већем броју.

Партнери

Top