СТИПЕНДИСТКИЊА ТЕА АРНОЛД ОРГАНИЗУЈЕ ХУМАНИТАРНЕ КОНЦЕРТЕ ЗА УГРОЖЕНЕ ОД ПОПЛАВА

Стипендисткиња Фонда за младе таленте Теа Арнолд, заједно са соло певачицом Тинде Гајдош, уз помоћ својих колега музичара, одржаће низ хуманитарних концерата поводом миленијумских поплава које су задесиле Србију и Босну. Теа је, као и већина стипендиста Фонда који студирају у иностранству, дошла на идеју да се самоиницијативно организује и помогне својој земљи и народу у овом тешком тренутку.

koncert

Први у низу концерата ће бити одржан у недељу, 15. јуна, са почетком у 18 часова у Евангелистичкој лутеранској цркви Светог Михајла,  Kirchstrase 3, Osnabruck а улаз на концерт ће бити бесплатан уз добровољне донације гостију и присутних.

Информације о наредним концертима  и дешавањима која ће организовати Теа Арнолд и њене колеге можете пратити на: https://www.facebook.com/groups/jahrtausendflut/

Фонд за младе таленте и Министарство омладине и спорта подржава и честита Теи на ангажовању и племенитој акцији и позива све стипендисте који организују сличне активности у циљу подршке угроженом становништву да се јаве како би промовисали ове активности и значај организовања стипендиста Фонда у хуманитарним акцијама.

Партнери

Top