СТРУЧНА ПРАКСА ЗА СТИПЕНДИСТЕ ФОНДА У ФИРМИ BUCK

Обавештавамо стипендисте Фонда за младе таленте Републике Србије да, у  сарадњи између Министарства омладине и спорта – Фонда за младе таленте Републике Србије и фирме Buck, ова фирма пружа могућност обављања стручне праксе и евентуалног запошљавања за стипендисте Фонда за младе таленте. Могућност аплицирања за вршење стручне праксе имају стипендисти Фонда који су завршили студије или студенти завршних година  Машинског и Електротехничког факултета.

buck_logo

Стручна пракса ће се обављати у просторијама фирме Buck у Београду са могућношћу запослења у складу са могућностима компаније.

Сви заинтересовани кандидати за обављање стручне праксе, могу доставити своје биографије на мејл адресу  jelena.ilic@mos.gov.rs најкасније до 13. јуна 2014. године, а потом ће представници фирме Buck контактирати изабране кандидате ради одабира кандидата за праксу и ради договора када би пракса могла бити реализована.

Фирма BUCK је основана у Београду 1992. године и бави се пројектовањем , дизајнирањем и производњом осветљења. Од самог оснивања, окренута је дизајну и производњи светиљки и система за осветљење највишег квалитета. Фирма BUCK посвећена је сталном развоју сопственог бренда, као и праћењу последњих светских трендова у циљу задовољења растућих потреба тржишта. Добитник је више међународних награда за дизајн и своје производе извози у преко 20 земаља. Више информација о фирми заинтересовани кандидати могу добити на веб презентацији www.buck.rs

Партнери

Top