СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ У КОМПАНИЈИ HUAWEI У КИНИ ЗА СТИПЕНДИСТЕ ФОНДА

Kомпанија HUAWEI Technologies Serbia, у сарадњи са Министарством омладине и спорта - Фондом за младе таленте, организује стручно усавршавање за 10 стипендиста у компанији HUAWEI у граду Шензен у Кини, које ће бити реализовано у периоду од 16. августа 2014. до 3. септембра 2014. године.

huawei1

Стручно усавршавање је намењено незапосленим стипендистима који имају статус редовног студента завршне године основних или мастер студија телекомуникација, информатике или програмирања.

Приликом рангирања кандидата водиће се рачуна о успешности студирања, научним и стручним активностима на факултету, ваннаставним активностима као и активностима који су у вези са Фондом за младе таленте.

Листу критеријума на основу којих ће кандидати бити рангирани и списак потребне документације за пријаву за стручно усавршавање можете преузети ОВДЕ.

Скенирану документацију је потребно доставити на адресу marijana.jovandic@mos.gov.rs најкасније до петка, 11. јула 2014. године.

Десеторо стипендиста који буду изабрани за стручно усавршавање у Кини ће имати прилику да се упознају са процесима пословања и рада једне од највећих компанија из области телекомуникација. Обављање стручног усавршавања предвиђено је у централи компаније HUAWEI, у свим секторима.

Након обављеног стручног усавршавања, компанија HUAWEI ће размотрити могућности да најбољи кандидати буду запослени у представништву компаније у Србији.

Сви стипендисти који буду били изабрани за учешће на стручном усавршавању у Кини биће благовремено обавештени о плану и програму путовања и усавршавања, а све трошкове пута, смештаја и исхране кандидата на пракси сносиће компанија HUAWEI.

Партнери

Top