„СТУДЕНТСКА ПРАКСА 2014“ У КОМПАНИЈИ НИС

Компанија NIS GAZPROM NEFT је једна од највећих енергетских компанија у региону,  која наставља са реализацијом програма „СТУДЕНТСКА ПРАКСА 2014“ којим ће најбољим студентима пружити прилику да своја прва практична искуства стекну у динамичном интернационалном радном окружењу.

Један од основних услова конкурса је да кандидати морају бити студенти треће, четврте или пете године академских студија у Републици Србији (основне, интегрисане или мастер студије). Планирано трајање студентске праксе је три месеца, претежно на подручју Београда и Новог Сада. Рок за пријаву на конкурс  је 1. јун 2014. године.

nis_studentska_praksa

Узевши у обзир да су Министарство омладине и спорта, односно Фонд за младе таленте Републике Србије и компанија НИС потписали Протокол о сарадњи, са циљем омогућавања стручне праксе и запошљавања за стипендисте Фонда за младе таленте, позивамо све заинтересоване стипендисте, који испуњавају  услове за учешће у програму, да се пријаве преко веб сајта www.nis.rs најкасније до 01.06.2014. године.

Такође молимо све стипендисте да, поред електронске пријаве на наведени сајт, потврду о аплицирању и биографију доставе на е-маил адресу jelena.ilic@mos.gov.rs , како би Фонд за младе таленте направио листу свих стипендиста Фонда који су аплицирали и проследио је компанији НИС ради разматрања и одлучивања.

Партнери

Top