СВЕЧАНА ДОДЕЛА ПЛАКЕТА ДОБИТНИЦИМА СТИПЕНДИЈА ЗА СТУДИЈЕ У ИНОСТРАНСТВУ 5. ЈАНУАРА 2016.

Фонд за младе таленте Републике Србије подсећа добитнике стипендије по Конкурсу за стипендирање најбољих студената студија другог и трећег степена на универзитетима земаља чланица Европске уније и Европске асоцијације за слободну трговину (EFTA) и на водећим светским универзитетима за школску 2015/16. годину да ће се свечана додела плакета одржати у уторак 5. јануара 2016. године, са почетком у 12 часова у Палати Србија (Браон салон, свечани улаз „Фонтана“, Булевар Михајла Пупина 2, Нови Београд).

Свечаној додели плакета присуствоваће Министар омладине и спорта и председник Фонда за младе таленте Републике Србије Вања Удовичић.

Фонд за младе таленте позива добитнике стипендија да заједно са члановима својих породица увеличају доделу плакета и придруже се свечаном коктелу заједно са министром Удовичићем и члановима Фонда за младе таленте.

Своје присуство на свечаности поводом доделе плакета неопходно је потврдити најкасније до 3. јануара до 20 часова  на мејл fondzamladetalente@gmail.com  уз обавезну напомену о евентуалном доласку чланова породице.

Стипендију Фонда по Конкурсу за стипендирање студија у иностранству за школску 2015/16. годину добило је 499 студената, а стипендија је износила 534.000,00 динара. Фонд за младе таленте је од 2008. до данас стипендирао близу 3000 студената који су своје студије наставили на неком од најбољих универзитета у иностранству  и за те намене је утрошено близу 2 милијарде динара.

Партнери

Top