Траже се млади хероји Србије!

У Србији има пуно младих хероја који стварају у тишини и постижу велике успехе, освајају медаље на међународним научним такмичењима, унапређују своју локалну заједницу, стварају врхунска уметничка дела, осмишљавају креативне подухвате и успешне компаније. У жељи да се такви млади људи извуку из анонимности, представе јавности и промовишу као звезде у успону, како би постали инспирација, понос и узор за своје вршњаке и све нас, EXIT и НИС уз подршку Радио-телевизије Србије, компаније Ringier Axel Springer и HR Центра, позивају на трећи по реду конкурс Youth Heroes, у оквиру следеће четири области: образовања и науке, предузетништва и креативних индустрија, друштвеног активизма и културе и уметности.

Право пријаве имају сви млади са држављанством Србије или са пребивалиштем на територији Републике Србије узраста од 15. до 30. година који имају посебна достигнућа, награде, признања из области образовања и науке, предузетништва и креативних индустрија, друштвеног активизма, културе и уметности. Кандидата могу пријавити организације, институције, медији и заинтересовани појединци или се могу пријавити самостално. Конкурс је отворен до 18. фебруара 2018. године.  Пријаве са попуњеним конкурсним обрасцем се шаљу  на мејл exitfoundation@exitfest.org, а конкурсни образац се може преузети на www.youth-heroes.org .

Победници ће бити проглашени на пролеће 2018. године, након чега ће им на свечаности проглашења бити додељена заслужена признања и медијска промоција, док ће њихова достигнућа бити представљена вршњацима и широј јавности путем медија. Сви победници добиће улазнице за фестивале EXIT, Sea Star i Sea Dance, поклон пакет од издавачке куће „Вулкан“ и курсеве за лично усавршавање HR центра, а првопласиране у свакој категорији очекује и новчана награда у износу од 100.000 динара.

Траже се млади хероји, покретачи позитивних промена, млади људе који упркос свему и свима, сваки дан вредно раде, уче, стварају, инспиришу друге и боре се да дају свој максимални допринос да промене свој живот и своје окружење на боље.

Само кроз промоцију позитивних узора младима можемо развити нове генерације које ће бити снага промена и створити друштво засновано на знању и креативности. Желимо да ови млади хероји буду амбасадори свих нас и да кроз своје личне примере представе будућност на делу.

Партнери

Top