УСВОЈЕНА ЛИСТА ПРЕЛИМИНАРНИХ РЕЗУЛТАТА ПО КОНКУРСУ ЗА НАГРАЂИВАЊЕ СРЕДЊОШКОЛАЦА ЗА ПОСТИГНУТЕ РЕЗУЛТАТЕ У 2016. ГОДИНИ

Министарство омладине и спорта саопштава да су на 73. седници одржаној 30. јуна 2017. године, којом је председавао Вања Удовичић, министар омладине и спорта и председник Фонда за младе таленте Републике Србије, усвојенe прелиминарна Листа кандидата који испуњавају све услове конкурса, прелиминарна Листа кандидата који су изјавом дали сагласност да државни орган прибави податке из службене евиденције и за које се тренутно провера статус држављанства, а који су доставили сва обавезна документа предвиђена условима конкурса и прелиминарна Листа кандидата који не испуњавају један или више услова или имају непотпуну документацију по Конкурсу за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на признатим такмичењима у земљи и иностранству у току календарске 2016. године.

На наведени конкурс се пријавило укупно 1595 кандидата. Од укупног броја пријављених, 1126 кандидата испуњава  све услове конкурса, 179 кандидата су изјавом дали сагласност да државни орган прибави податке из службене евиденције за које се тренутно провера статус држављанства, а који су доставили сва обавезна документа предвиђена условима конкурса, док 290 кандидата не испуњава један или више услова конкурса и/или има непотпуну документацију.

Сви кандидати који су поднели пријаве на конкурс могу поднети примедбе Фонду за младе таленте најкасније до недеље, 9. јула 2017. године.

Након рока предвиђеног за примедбе биће утврђена Листа добитника награда.

Наведене листе истакнуте су на интернет презентацији Министарства омладине и спорта – www.mos.gov.rs и Фонда за младе таленте Републике Србије – www.fondzamladetalente.rs.

Уз наведене листе објављена је и информација о начину и роковима подношења примедби по наведеном конкурсу.

Листу можете преузети ОВДЕ.

Партнери

Top