Fond učestvuje na Putujućem studenskom sajmu u Beogradu

U saradnji sa agencijom Campus France, Univerzitetom u Beogradu, francuskim institutima u regionu, Francuski instituti iz Srbije organizuje „Putujući studentski sajam“. Ovom prilikom studenti će imati  mogućnost da od predstavnika francuskih univerziteta i najprestižnijih škola, Fonda za mlade talente, Frankofone univerzitetske agencije i programa Erasmus + dobiju informacije o mogućnostima studiranja u Francuskoj kao i načinima stipendiranja mobilnosti mladih.

„Putujući studentski sajam“ 2018. održaće se u Rektoratu Univerziteta u  Beogradu , u petak 9. novembra 2018. godine od 09:30 do 16:30 časova (adresa Studentski trg 1).

Studenti će moći da prisustvuju prezentacijama različitih programa stipendija i da razgovaraju sa predstavnicima francuskih univerziteta i prestižnih „visokih škola“, kao i organizacijama i institutacijama koje dodeljuju stipendije i druge vidove finansijske podrške.

Fond za mlade talente Republike Srbije će i ove godine predstaviti program stipendiranja studenata u zemlji i inostranstvu i ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane studente i stipendiste da posete štand Fonda i dođu na prezentaciju.

Partneri

Top