MINISTAR UDOVIČIĆ DODELjUJE PLAKETE DOSITEJA NAJBOLjIM UČENICIMA

Fond za mlade talente sa zadovoljstvom obaveštava sve nagrađene učenike srednjih škola da će se svečanost povodom dodele plaketa DOSITEJA Fonda za mlade talente Republike Srbije dobitnicima nagrade po Konkursu za dodelu nagrada učenicima srednjih škola za postignute uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu u toku kalendarske 2012. godine održati u petak, 6. decembra 2013. godine sa početkom u 13 časova u Palati Srbija, svečana sala Jugoslavija.

 Na svečanosti će ministar omladine i sporta i predsednik Fonda Vanja Udovičić uručiti plakete najboljim učenicima a druženje sa dobitnicima nagrada biće nastavljeno na svečanom koktelu.

Svečanosti povodom dodela plaketa Dositeja najboljim učenicima srednjih škola prisustvovaće i članovi Fonda za mlade talente Republike Srbije, predstavnici Vlade Republike Srbije, članovi Stručne komisije Fonda, nagrađeni učenici srednjih škola, njihovi roditelji, profesori, direktori škola i predstavnicima medija.

Nagradu Fonda za mlade talente za postignute rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima tokom 2012. godine dobilo je 1076 učenika a iznosi nagrada su od 20.000 dinara do 200.000 dinara po učeniku. Fond je od 2008. godine do danas nagradio više od 4500 učenika srednjih škola za postignute uspehe na takmičenjima u zemlji i inostranstvu i za te namene je utrošeno više od 200 miliona dinara.

Još jednom čestitamo svim DOSITEJAMA!

Partneri

Top