МИНИСТАР УДОВИЧИЋ ДОДЕЉУЈЕ УГОВОРЕ О СТИПЕНДИРАЊУ НАЈБОЉИМ СТУДЕНТИМА У НОВОМ САДУ

Министар омладине и спорта и председник Фонда за младе таленте Вања Удовичић ће у уторак, 12. априла 2016. године, у Новом Саду свечано уручити уговоре стипендистима Фонда за младе таленте са Универзитета у Новом Саду. Свечана додела уговора о стипендирању биће одржана у 11 часова на великом платоу на Петроварадинској тврђави.

По Конкурсу за стипендирање до 800 најбољих студената завршних година основних академских студија и до 400 студената завршних година мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија за школску 2015/16. годину, студентима са Универзитета у Новом Саду додељено је укупно 326 стипендије Фонда за младе таленте.

Свечаној додели уговора најбољим студентима, поред стипениста Фонда за младе таленте и Вање Удовичића, министра омладине и спорта и председника Фонда за младе таленте Републике Србије, присуствоваће Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада, као и представници медија.

Пријаве за учешће на свечаној додели уговора неопходно је доставити на мејл zorica.matkovic@mos.gov.rs

Од 2008. године до данас, Фонд за младе таленте је стипендирао 2695 студената са Универзитета у Новом Саду, у чије школовање и академско усавршавање је држава инвестирала 739.100.000,00 динара (нето).

Партнери

Top