МОГУЋНОСТ ЗА ЗАПОСЛЕЊЕ СТИПЕНДИСТА ФОНДА У КОМПАНИЈИ INTERNATIONAL CERTIFICATION GROUP DOO BEOGRAD (ICG)

Обавештавамо стипендисте да је компанија International Certification Group doo Beograd (ICG) због повећаног обима посла и увођења нових услуга у потрази за новим кадровима.

International Certification Group doo Beograd (ICG) је компанија опредељена да развија услуге за сигурну будућност и као таква, свакодневно уводи новине и иновативна решења на тржишту. Начин рада, иновативна решења које помажу организацијама и филозофија којом се ICG води, данас ову компанију чине брзо развијајућом на просторима Југоисточне Европе и поузданим партнером за сарадњу у домену услуга које она пружа.

Услуге обухватају превенцију свих врста ризика у пословању, обезбеђење одрживости односно континуитета пословања и остваривање конкурентске предности. Услуге које компанија пружа састоје се од:

- Сертификације система менаџмента;

- Сертификације система безбедности хране;

- CE означавања и сертификације производа;

- Развоја специјализованих електронских корисничких решења и сервиса / информационе технологије;

- Усавршавања професионалних квалификација и сертификације особља.

Отворене позиције за конкурисање у оквиру компаније ICG су у Сектору за безбедност хране, Software engineer. NET и у Техничко – технолошком сектору. Више о условима које захтевају наведена места можете погледати ОВДЕ.

Уколико сте заинтересовани за рад у компанији ICG вашу биографију и пропратна писмо у коме ћете назначити и објаснити на који начин исупуњавате обавезне услове можете послати на мејл hrm@icertgroup.org и на мејл vladimir.javor@mos.gov.rs најкасније до 28. априла 2016. године.

Посебно захваљујемо стипендисткињи Фонда за младе таленте Гордани Ристић која се испред компаније International Certification Group doo Beograd (ICG) обратила Фонду за младе таленте и Министарству омладине и спорта са идејом и предлогом да ангажује колеге стипендисте Фонда на наведим позицијама.

Партнери

Top