ОДРЖАНА 43. СЕДНИЦА ФОНДА ЗА МЛАДЕ ТАЛЕНТЕ

Министарка омладине и спорта и председница Фонда за младе таленте Републике Србије проф. др Алиса Марић председавала је на редовној 43. седници Фонда. На седници је, према претходно утврђеном дневном реду, усвојена Листа кандидата који испуњавају све услове конкурса, као и Листа кандидата који не испуњавају један или више услова конкурса и/или имају непотпуну документацију по Конкурсу за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на признатим такмичењима у земљи и иностранству у току календарске 2012. године.

На овогодишњи конкурс Фонда за младе таленте, који је трајао од 3. априла до 10. маја 2013. године, пријавило се 1219 кандидата, а 1035 средљошколаца испуњава све услове конкурса. Сви кандидати који су поднели пријаве на конкурс могу поднети примедбе Радној групи Фонда најкасније до петка 28. јуна 2013. године.

Након рока за подношење примедби биће утвђена Листа добитника награде.

Наведене листе се налазе на интернет страници Министарства омладине и спорта- www.mos.gov.rs, интернет страници Фонда за младе талентe- www.dositeja.rs и на омладинском порталу „Замисли живот“- www.zamislizivot.org.

Листе можете преузети овде.

Партнери

Top