ПОЗИВ СТИПЕНДИСТИМА ЗА ПРИЈАВУ НА AMCHAMPS ПРОГРАМ ЗА 2017. ГОДИНУ

Америчка привредна комора (AmCham) у сарадњи са својим партнерима расписала је позив за  јединствени едукативни годишњи програм АmChamps.

Програм је намењен стипендистима Фонда - студентима Универзитета у Београду, који се налазе на завршној години основних академских студија или су на мастер студијама и имају до 25 година.

Екукативни програм AmChamps обухвата серију предавања, радионица и ваннаставних активности које се одржавају током целе године, где студенти уз подршку младих менаџера из компанија чланица AmCham-a прикупљају бодове на основу којих добијају могућност да освоје неку од награда.

У колико желите да проширите знање и видике, унапредите вештине које су неопходне у савременом пословању и остварите контакте са успешним људима водећих компанија у земљи позивамо вас да попуните пријавни формулар и аплицирате за учешће на овом престижном програму.

Ваш CV и двоминутни видео у коме ћете описати зашто сте идеалан кандидат за учешће у АmChamps програму можете послати на е-mail адресу: jelena.ilic@mos.gov.rs најкасније до 6. децембра 2016. године, након чега ће се извршити рангирање и селекција кандидата.

Више о АmChamps програму и распореду предавања можете погледати ОВДЕ.

Партнери

Top