POZIV STIPENDISTIMA ZA PRIJAVU NA AMCHAMPS PROGRAM ZA 2017. GODINU

Američka privredna komora (AmCham) u saradnji sa svojim partnerima raspisala je poziv za  jedinstveni edukativni godišnji program AmChamps.

Program je namenjen stipendistima Fonda - studentima Univerziteta u Beogradu, koji se nalaze na završnoj godini osnovnih akademskih studija ili su na master studijama i imaju do 25 godina.

Ekukativni program AmChamps obuhvata seriju predavanja, radionica i vannastavnih aktivnosti koje se održavaju tokom cele godine, gde studenti uz podršku mladih menadžera iz kompanija članica AmCham-a prikupljaju bodove na osnovu kojih dobijaju mogućnost da osvoje neku od nagrada.

U koliko želite da proširite znanje i vidike, unapredite veštine koje su neophodne u savremenom poslovanju i ostvarite kontakte sa uspešnim ljudima vodećih kompanija u zemlji pozivamo vas da popunite prijavni formular i aplicirate za učešće na ovom prestižnom programu.

Vaš CV i dvominutni video u kome ćete opisati zašto ste idealan kandidat za učešće u AmChamps programu možete poslati na e-mail adresu: jelena.ilic@mos.gov.rs najkasnije do 6. decembra 2016. godine, nakon čega će se izvršiti rangiranje i selekcija kandidata.

Više o AmChamps programu i rasporedu predavanja možete pogledati OVDE.

Partneri

Top