ПОЗИВ СТИПЕНДИСТКИЊАМА ФОНДА НА ДОГАЂАЈ „ЖЕНСКЕ ПРИЧЕ О IT-у“ КОЈИ ОРГАНИЗУЈЕ РАЗВОЈНИ ЦЕНТАР МАЈКРОСОФТА У СРБИЈИ

Обавештавамо стипендисткиње Фонда да Развојни центар компаније Мајкрософт у Србији са великим задовољством позива све заинтересоване студенткиње техничких факултета да се пријаве на догађај „Женске приче о IT-у“, који се организује трећу годину за редом.

Дан жена у ICT-у је међународна иницијатива покренута са идејом да се на глобалном нивоу створи окружење које ће охрабривати и оснаживати девојке и младе жене да размотре и започну каријеру у све већој и значајнијој области информационо-комуникационих технологија. Један од начина на који компанија Мајкрософт у Србији, у организацији свог Развојног центра у Београду, жели да обележи ову битну иницијативу је и организовање догађаја попут Женских прича о IT-у.

MDCS logo

Суштина овог догађаја је да студенткињама техничких факултета у Србији пружи могућност да се упознају са атмосфером и неким аспектима рада у једној од највећих светских IT компанија, али и да сазнају све што их занима о процесу праксе и запослења, кроз директан контакт са колегиницама и колегама из Развојног центра компаније Мајкрософт у Србији.

Женске приче о IT-у Дружење је планирано за 21. април 2016. године, у периоду од 11:00 до 17:00, у просторијама Развојног центра Мајкрософта у Србији, Шпанских бораца 3/III, на Новом Београду.

Све заинтересоване стипендистикиње своју пријаву могу послати кликом ОВДЕ, најкасније до 13. априла 2016. године. Број места је ограничен.

Партнери

Top