ПРЕДСЕДНИК ВЛАДЕ АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ И МИНИСТАР ВАЊА УДОВИЧИЋ ДОДЕЉУЈУ УГОВОРЕ О СТИПЕНДИРАЊУ НАЈБОЉИМ СТУДЕНТИМА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ

Председник Владе Републике Србије Александар Вучић и министар омладине и спорта и председник Фонда за младе таленте Вања Удовичић ће у понедељак 4. априла 2016. године, у Београду свечано уручити уговоре стипендистима Фонда за младе таленте са Универзитета у Београду. Свечана додела уговора о стипендирању биће одржана у Народној скупштини Републике Србије, Трг Николе Пашића 13, са почетком у 10 часова.

По Конкурсу за стипендирање до 800 најбољих студената завршних година основних академских студија и до 400 студената завршних година мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија за школску 2015/16. годину, студентима са Универзитета у Београду додељено је укупно 526 стипендија Фонда за младе таленте.

Пријаве за учешће на свечаној додели уговора неопходно је доставити на мејл:  zorica.matkovic@mos.gov.rs. Молимо све студенте да поштују кодекс облачења приликом доласка на свечаност (у Народну скупштину Републике Србије неће бити дозвољен улаз стипендистима у спортској опреми и обући), а регистрација званица биће у периоду од 9.15 часова до 9.50 часова.

Од 2008. године до данас, Фонд је стипендирао више од 4000 студената са Универзитета који имају седиште  у Београду а за те намене је утрошено близу од 1.2 милијарде динара.

Партнери

Top