ПРОДУЖЕН РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ЗАПОСЛЕЊЕ У КОМПАНИЈИ ezyPLANET

Обавештавамо стипендисте Фонда да је рок за пријаве на неку од отворених позиција у IT компанији ezyPLANET која послује у оквиру Научно – технолошког парка у Београду продужен до петка, 5. фебруара 2016. године.

IT компанија ezyPLANET је специјализована за развој lifestylе апликација за мобилне телефоне које чине традиционалне животне услуге погоднијим и јефтинијим за крајње кориснике. Компанија ezyPLANET је основана 2014. године од стране групе професионалаца који раде у IT индустрији више од 30 година.

Седиште компаније се налази у Хонг Конгу, са лиценцираним партнерима широм света. Компанија константно ради на развијању нових пројеката и пријему нових чланова тима који ће је приближити у остваривању идеје да цела планета постане погодније место за живот. Главни тим за пословни развој је смештен у Хонг Конгу, док је развојни тим присутан у Јужној Европи.

Ако сте комуникативна и амбициозна особа која жели да се придружи start-up култури, способна да припреми пројекат, поседује одговарајуће вештине, доставите вашу биографију на мејл jelena.ilic@mos.gov.rs.

Више информација о отвореним позицијама можете видети ОВДЕ. Званичнa страница компаније: www.ezyplanet.com.

Партнери

Top