ПРОГЛАШЕНИ ПОБЕДНИЦИ ПРОГРАМА АМЕРИЧКЕ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ - AMCHAMPS 2015!

Ђорђе Вуксановић, млади менаџер из VIP Mobile и Ана Калоперовић, дипломац Шумарског факултета, проглашени су победницима AmChamps програма у 2015. години.

Победници друге генерације „AmChamps - Young Leaders in Changeˮ 2015 су одабрани од стране жирија који су чинила три члана AmChamps Одбора: Милош Ђурковић из компаније HP, Владан Живановић из NCR и Борис Вујичић из Тризме, који су такође били ментори финалистима током последња три месеца програма.

_MPP5391

Финалисти - три млада менаџера из компанија чланица и њихови „ученициˮ - представили су пројекте које су развили у оквиру својих предузећа током последња три месеца под менторством водећих менаџера AmChamps компанија чланица и чланова жирија. Пратећи лични напредак и решења за развој пројеката у различитим фазама током менторског периода и на основу евалуације пројеката и њихове презентацијe у финалу, изабрани су и победници програма.

У финалу су, поред победничког пара, учествовали и Мартина Петровић, Јована Праштало, Ана Петоњић и Јелена Лучић.

Подсећамо, Фонд за младе таленте је и овде године имао свог представника међу финалистима програма, стипендисткињу Јелену Лучић која ја стипендију добила за мастер студије у Кини по Конкурсу за стипендирање мастер и докторских студија у иностранству.

„AmChamps - Young Leaders in Changeˮ је једногодишњи образовни програм осмишљен да обезбеди младим студентима завршне године студија и младим менаџерима из компанија чланица практична знања, вештине и искуство потребно за савремено пословање а Министарство омладине и спорта и Фонд за младе таленте подржавају реализацију овог едукационог програма учешћем стипендиста Фонда за младе таленте.

Партнери

Top