RADIONICA ZA STIPENDISTE U KOMPANIJI CARNEX

Ovim putem vas obaveštavamo da Ministarstvo omladine i sporta - Fond za mlade talente u saradnji sa MK Grupom i kompanijom Carnex, a uz podršku Beogradske otvorene škole organizuje radionicu za stipendiste Fonda.

mk-group-logo

Radionica pod nazivom “Od njive do trpeze – Carnex“ će biti održana 26. novembra 2014. godine od 12 časova u prostorijama fabrike Carnex, u Vrbasu, Kulski put 26. Namenjena je svim stipendistima tehnolozima, inženjerima stočarstva, hemičarima, ekolozima, veterinarima, elektro inženjerima.

Svi zainteresovani stipendisti će biti u prilici da se, nakon obilaska proizvodnog pogona, upoznaju i sa celokupnim procesom rada i načinima poslovanja i rada u kompaniji Carnex kroz predavanja inženjera tehnologije i predavanje iz oblasti marketinga. Neke od tema radionice u Carnex-u su: održavanje i unapređenje visokog kvaliteta proizvoda, zadovoljavanje potreba potrošača, uvođenje savremenih tehnoloških inovacija, briga o prirodi i ekološki orijentisana proizvodnja.

 Za zainteresovane stipendiste sa Univerziteta u Novom Sadu i Beogradu, Ministarstvo omladine i sporta - Fond za mlade talente je organizovao prevoz u saradnji sa Beogradskom otvorenom školom.

 Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete radionici, prijavu i biografije možete da prosledite na imejl adresu zorica.matkovic@mos.gov.rs najkasnije do 22. novembra. 2014. godine.

Svi prijavljeni kandidati će blagovremeno dobiti precizne informacije o satnici događaja i organizacije besplatnog prevoza do kopanije Carnex.

Partneri

Top