Стипендисти Фонда на Егзит-у

Сектор за друштвену одговорност „Егзит-а“ у сарадњи са Министарством омладине и спорта – Фондом за младе таленте Републике Србије, у оквиру акције „ЈА САМ ЕГЗИТ Р:ЕВОЛУЦИЈА“, обезбедио је 300 карата које су додељене актуелним стипендистима Фонда за младе таленте који студирају на факултетима и универзитетима у Републици Србији, и који су се први пријавили путем маил-а. Стипендисти добитници улазница исте ће моћи да преузму на Конференцији о националном ребрендирању Србије која ће се одржати 10. јула 2013. године са почетком у 17 часова у седишту компаније НИС А.Д. у Новом Саду.

Према речима Извршног директора фестивала, Душана Ковачевића, „Егзит“ ће системски бити окренут ономе што је најбоље у нашем друштву и помагати креативност, али и квалитет оних који делују у нашој средини, што је његова основна порука од самог почетка. Низом акција које су пред нама, и посебним скретањем пажње на оне који су се својим радом и залагањем издвојили у нашој средини, „Егзит“ заправо жели  да поред подстицаја ових 300 стипендиста мотивише и све друге младе људе, да својим идејама појачају позитиван утицај „Егзита“ на српску економију, на омладину у Србији и на промоцију наше земље у свету.

Државни секретар Министарства омладине и спорта, Ненад Боровчанин, тим поводом изјавио је: „Вредновање резултата младих људи је вредност сваког друштва, а друштво где су одликаши у моди је одговорно и просперитетно друштво. Цена величине у сваком друштву је управо одговорност према вредностима, а то је свакако талентована младост.“

Додељене улазнице важе током свих 5 дана трајања фестивала, а Фонд за младе таленте жели добитницима добар провод на сваком од њих.

Партнери

Top