Усвојене Листе прелиминарних резултата по Конкурсу за награђивање средњошколаца за постигнуте резултате на такмичењима у 2021. години

На 108. седници Фонда за младе таленте Републике Србије, одржаној 23. новембра 2022. године, усвојене су прелиминарне Листе по Конкурсу за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на признатим такмичењима у земљи и иностранству у току календарске 2021. године.

Документацију на Конкурс поднело је 1348 лица. Од укупног броја пријављених, 1162 кандидата испуњава све услове Конкурса, 172 кандидата не испуњава један или више услова Конкурса и/или има непотпуну документацију, а 14 лица нема статус кандидата, јер су доставили неблаговремене пријаве и документацију без пријаве на Конкурс.

Сви кандидати који су поднели пријаве на Конкурс могу поднети примедбе и допуну документације по Конкурсу најкасније до 1. децембра 2022. године.

Након рока предвиђеног за примедбе и допуну документације биће утврђена Листа добитника награда Фонда за младе таленте Републике Србије

Наведене листе истакнуте су на интернет презентацији Фонда за младе таленте Републике Србије – www.fondzamladetalente.rs.

Листе можете преузети ОВДЕ.

Модел пропратног акта за допуну документације можете преузети ОВДЕ.

Партнери

Top