Усвојене Листе прелиминарних резултата по Конкурсу за стипендирање студената студија другог и трећег степена на универзитетима земаља чланица Европске уније, Европске асоцијације за слободну трговину (EFTA) и на водећим светским универзитетима за школску 2022/23. годину

На 108. седници Фонда за младе таленте Републике Србије, одржаној 23. новембра 2022. године, усвојене су прелиминарне Листе по Конкурсу за стипендирање студената студија другог и трећег степена на универзитетима земаља чланица Европске уније, Европске асоцијације за слободну трговину (EFTA) и на водећим светским универзитетима за школску 2022/23. годину.

Документацију на Конкурс поднело је 384 лица. Од укупног броја пријављених, 75 кандидата испуњава све услове Конкурса, за 155 кандидата је у току поступак провере статуса држављанства, 153 кандидата не испуњава један или више услова Конкурса и/или има непотпуну документацију, а једно лице нема статус кандидата, јер је доставило документацију без пријаве на Конкурс.

Сви кандидати који су поднели пријаве на Конкурс могу поднети примедбе и допуну документације по Конкурсу најкасније до 2. децембра 2022. године.

Након рока предвиђеног за примедбе и допуну документације биће утврђена Листа добитника стипендије Фонда за младе таленте Републике Србије

Наведене листе истакнуте су на интернет презентацији Фонда за младе таленте Републике Србије – www.fondzamladetalente.rs.

Листе можете преузети ОВДЕ.

Модел пропратног акта за допуну документације можете преузети ОВДЕ.

Партнери

Top